Sumnjivi simptomi; dvije žene hospitalizirane su u Grazu; jedna je iz Azije

Simptomi dodatak. KALENDAR ovulacije

Sadržaj

  Zubna higijena kao dodatak lijekovima za liječenje infekcije Helicobacter pylori bakterijom Dosadašnje spoznaje Helicobacter pylori je bakterija koja se smatra glavnim uzročnikom kronične upale i ulkusa vrijeda na želucu.

  simptomi dodatak

  Istraživanja simptomi dodatak je također povezala s karcinomom želuca i limfnih čvorova. Ta bakterija pogađa oko polovinu svjetske populacije.

  simptomi dodatak

  Da bi uklonili H. To je poznato kao eradikacijska terapija. Međutim, H. Potrebno je razjasniti je li parodontna terapija učinkovita kao dodatna terapija za H. Parodontna terapija se sastoji od postupaka koji se provode za održavanje zdravlja tkiva u ustima koja podržavaju zube, kao što su kosti vilice i desni.

  simptomi dodatak

  Uključuje oralnu higijenu, četkanje, upotrebu vodica za ispiranje usta i profesionalno uklanjanje zubnog plaka i kamenca sa zuba i simptomi dodatak desni. Ovaj sažetak Cochrane sustavnog pregleda ispitao simptomi dodatak sve studije koje su ispitale koristi i štetne učinke parodontne terapije kao dodatne terapije za H.

  Karakteristike studija Nakon pretraživanja svih relevantnih istraživanja objavljenih do kolovozapronašli smo 7 malih randomiziranih istraživanja visoke kvalitete istraživanja u kojima je bilo uključeno ispitanika u dobi od 17 do 78 godina.

  simptomi dodatak

  Ključni rezultati Rezultati su pokazali da parodontna terapija kao dodatni tretman ima određeni pozitivan učinak na iskorjenjivanje želučane H. Uklanjanje smanjenje pojave H.

  Kvaliteta dokaza Budući da je u ove analize uključen malen broj sudionika i istraživanja, ne možemo izvući čvrsti zaključak o korištenju parodontne terapije za sve pacijente sa želučanom H. Temeljem rezultata ovog Cochrane sustavnog pregleda, potrebno je provesti simptomi dodatak randomizirana kontrolirana istraživanja koja uspoređuju parodontnu terapiju i lijekove sa samim lijekovima, kako bi se prikupili jači dokazi za upotrebu periodonte terapije kao dodatne terapije za pacijente sa želučanim bolestima uzrokovanim H.

  Bilješka o prijevodu: Hrvatski Cochrane Prevela: Ivana Propadalo Ovaj sažetak preveden je u okviru volonterskog projekta prevođenja Cochrane sažetaka. Uključite se u projekt i simptomi dodatak nam u prevođenju brojnih preostalih Cochrane sažetaka koji su još uvijek dostupni samo na engleskom jeziku.

  simptomi dodatak