Napada hipertenzije

Sadržaj

  Izljevi bijesa kod djece: Što bi trebali, a što nikako ne smijete raditi kada dođe do tantruma Nakon proučavanja žena koje su napastovane, znanstvenici su otkrili da ono uvelike ne samo na psihičko, već i na fizičko zdravlje.

  paxil hipertenzija

  Rezultati istraživanja su nedavno objavljeni u magazinu American Medical Association. Jedna od pet žena je prema statistikama doživjela neki oblik seksualnog zlostavljanja, jedna od pet je silovana dok čak 75 njih doživi zlostavljanje na poslu.

  magnezij za visok tlak

  Žene koje su ispitane pozvane su napada hipertenzije bi se provjerilo zdravlje njihova srca, a ispostavilo se da je kod žena koje su doživjele zlostavljanje duplo veća šansa da će patiti od insomnije i hipertenzije, a tri puta više da će patiti od depresije. Rebecca Thurston, profesorica psihijatrije.

  Jačanje imuniteta - stručnjaci otkrivaju na što sve morate paziti Od ispitanica, 19 posto je napada hipertenzije zlostavljanje na poslu, 22 posto je doživjelo napastovanje, a 10 posto njih i jedno i drugo.

  kako se riješiti visokog krvnog tlaka

  Ispostavilo se da su žrtve ovakvog napada često fakultetski obrazovane ali imaju financijskih problema. Što se tiče napada hipertenzije, rezultati upućuju na to da im prijeti rizik od razvoja hipertenzije, visokog krvnog tlaka, nesanice i anksioznost i depresije.

  još hipertenzije