Ginekologija i opstetricija

Epicrisis hipertenzija

Letak nesposobnosti epicrisis hipertenzija rad, pomoć Datum primitka i izjava Medicinska organizacija, koja je dobivena medom.

Za svakog bolesnika u klinici postoji samo jedna medicinska kartica, bez obzira da li ga liječi jedan ili više liječnika. Karte se provode u svim institucijama, što je dovelo ambulantnu njegu, opće i specijalizirane, urbane i ruralne, uključujući medicinske i poroda centara u daljnjem tekstu - FAPliječnika i drugih zdravstvenih centara, karte su u registar Okružnog bazi građana kartice, imaju pravo na postavljanje socijalne službe, označene slovom "L".

Naslovna stranica kartice popunjava se u registar zdravstvene ustanove na prvi zahtjev pacijenta za medicinsku pomoć savjet. Na naslovnoj stranici kartice, puni naziv zdravstvene ustanove mora biti stavljen u skladu s dokumentom registracije registracije i OGRN koda.

Epicrisis hipertenzija se broj kartice - pojedinačni broj kartice računa koji je uspostavila zdravstvena ustanova. U redak 1 "Osigurateljska medicinska organizacija" naznačeno je ime osiguravajućeg društva koje je izdalo zdravstveno osiguranje CHI.

Redak 2 sadrži broj zdravstvenog osiguranja CHI u skladu s oblikom politike. U retku 3 stavlja se kôd povlastica. Line 4 je pričvršćena snils snils građanin Ruske Epicrisis hipertenzija za mirovinsko osiguranje, koji je formiran u Federalnom registru osoba koje imaju pravo na navode socijalnu pomoć u obliku socijalnih usluga Saveznog zakona o Ime i prezime, ime, patroniman građana, njegov spol, datum rođenja, adresa stalnog boravišta u Ruskoj Federaciji popunjava se u skladu s osobnim dokumentom.

U nedostatku stalnog boravka građana u Ruskoj Federaciji, naznačena je adresa registracije u mjestu boravka. Telefonski brojevi dom i ured bilježe se prema pacijentovim riječima. U redcima 13 "Dokument koji potvrđuje pravo na povlaštenu sigurnost ime, broj, serija, datum izdavanja " i "Invalidnost" bit će zabilježeni na dostavljenom dokumentu.

Blanker.ru

Redak 14 sadrži pacijentovu grupu s invaliditetom. U retku 15 napominjemo se o mjestu rada, položaju. Ako se promijeni adresa ili mjesto rada, klauzula 16 je dovršena. Nadalje, karticu popunjava medicinski radnik lokalni liječnik, liječnik specijalist, bolničar u FAP-u, liječnik opće prakse koji prati pacijenta.

Redak 18 popunjava se u skladu s rezultatima laboratorijskih istraživanja.

Liječenje hipertenzije, stupanj simptoma, faze

Linija 19 popunjava se prema medicinskim zapisima o identificiranoj netoleranciji lijeka ili iz pacijentovih epicrisis hipertenzija. U slučaju hospitalizacije pacijenta u bolnici, u kombinaciji s poliklinikom, kartica se prenosi u bolnicu i pohranjuje se u medicinskom grafikonu pacijenta. Nakon izbacivanja pacijenta iz bolnice ili njegove smrti, medicinska kartica ambulantnog liječnika s epikrizom bolnice koja se liječi vrati se u kliniku. U slučaju smrti pacijenta istodobno s izdavanjem medicinske potvrde o smrti na kartici, bilježi se datum i uzrok smrti.

Medicinske kartice umrlih uklanjaju se iz trenutne kartonske datoteke i prenose ih u arhivu medicinske ustanove gdje se pohranjuju 25 godina. Pacijent se može pratiti preko iste bolesti u nekoliko stručnjaka na primjer, čira želuca, kroničnog kolecistitis - liječnik i kirurg u tablici u točki Ako se promatra pacijenta tijekom nekoliko etiološki nepovezanih bolesti u jednoj ili više stručnjaka, svaki od njih mora biti donesena na naslovnicu. Ako pacijent je promijenio prirodu bolesti npr hipertenzija bolest pridružuje ishemijsku bolest srcastol na naslovnoj stranici donosi bez novog datuma dijagnoze uzeti u obzir, a najstariji epicrisis hipertenzija je prekrižena.

Posebnu pažnju treba posvetiti upisa u popis krajnjih navedenih dijagnoza, koji su ušli liječnici svih specijalnosti dijagnoza utvrđenih prvi poziv epicrisis hipertenzija bolnicu i kućnu njegu u određenoj kalendarskoj godini, bez obzira na to kada je dijagnosticiran u prve ili naknadne posjete ili prethodnih godina.

U slučajevima kada liječnik ne može hipertenzija je lijek točnu dijagnozu prilikom prvog posjeta pacijenta, pretpostavljena dijagnoza se bilježi na trenutnoj stranici promatranja, a samo datum prvog posjeta upisan je na epicrisis hipertenzija za evidentiranje navedenih dijagnoza. Dijagnoza se unosi nakon njegove specifikacije.

U slučaju kada je dijagnoza isporučena i zabilježena na "list" zamijenjena drugom, pogrešna dijagnoza je prekrižena i nova dijagnostika unesena je bez promjene datuma prvog tretmana. Ako pacijent istodobno ili dosljedno otkrije nekoliko bolesti, etiološki nepovezanih jedni s drugima, sve su navedene na "list".

U slučaju prijelaza bolesti s jedne faze na epicrisis hipertenzija s hipertenzijom, itd. Ako pacijentu dijagnosticira bolest koju pacijent nije prethodno primijenio u bilo koju medicinsku ustanovu, tada se ta bolest smatra prvo otkrivenim i označena je plusom plus znakom na listi. Svi ostali zapisi u medicinskoj dokumentaciji donose liječnici koji su pohađali ustanovljeni nalog, redoslijed tekućih zapažanja.

epicrisis hipertenzija crni caj snizava pritisak

Ovdje se također bilježe konzultacije stručnjaka, medicinskih komisija itd. Medicinski zapisi ambulantnog pacijenta, povijest razvoja djeteta, pohranjeni su u registru: u poliklinicima - u parcelama i unutar parcela uz ulice, kuće, stanove; u središnjem distriktu bolnica i seoskih ambulanta - za ljudska naselja i abecede. Ambulantna kartica pacijenta: opis, oblik, uzorak i iscjedak Svaka osoba vjerojatno je morala posjetiti zdravstvene ustanove, gdje je jedan od najvažnijih dokumenata medicinska kartica ambulantnog pacijenta.

  1. Мы ожидали, что он пойдет по пути прочих городов; вместо этого он добился стабильного состояния, которое может продержаться не меньше, чем сама Земля.
  2. Acca sellowiana hipertenzije
  3. Hipertenzija, pravo srce

Bez nje, ni liječnik ni pacijent ne mogu. Zašto mi treba ambulantna kartica? Zbog činjenice da je ovaj dokument ispravno ispunjen, sudbina pacijenta može ovisiti o mogućem istraživanju njegovog kaznenog ili građanskog slučaja. Što je pacijentova ambulantna kartica?

epicrisis hipertenzija liječenje hipertenzije rizika

U federalnom zakonu br. Medicinska enciklopedija se odnosi na sustav dokumenata koji imaju uspostavljen oblik čija je svrha zapisivanje informacija o prevenciji, liječenju, dijagnozi i mjerama higijene. Meddokumentacija može biti računovodstvo, izvještavanje i računovodstvo i nagodba.

Ginekologija i opstetricija

Medicinski zapis izvanbolničkog pacijenta pripada prvoj kategoriji. Opisuje dijagnoze, trenutni status pacijenta, preporuke za liječenje. Uvođenje ažuriranog obrasca Naredba ruskog Ministarstva zdravstva br. Također navodi kako epicrisis hipertenzija ispunjeni. Ovo je značajan korak prema stvaranju elektroničke tablice lijekova, budući da uvođenje jedinstvenih standarda u izvođenju evidencije osigurava međusobni sukob među zdravstvenim ustanovama.

Uz to, odobreno je i uzorak kupona pacijenta s odgovarajućim redoslijedom punjenja. Navedenim nalogom, kartici dobivaju status glavne medicinske evidencije ustanove koja pruža medicinsku pomoć odraslim stanovništvom upotrebom ambulantnih uvjeta. Koja je razlika u odnosu na stari oblik? U novom obrascu za registraciju sadržaj informacija znatno se povećava, ispunjene pozicije detaljnije se navode.

U ranijoj verziji, liječnik je mogao snimiti po vlastitom nahođenju, sada su ujedinjeni. Za svaku specijaliziranu medicinsku ustanovu epicrisis hipertenzija njihov specijalizirani strukturni smjer za stomatologiju, onkologiju, dermatologiju, psihologiju, ortodonciju, psihijatriju i narcologiju razvijena je ambulantna kartica.

To je odobreno u Redu Ministarstva zdravstva Ruske Federacije Kako ispuniti? Tijekom prvog liječenja osobe u poliklinici, registar popunjava podatke na naslovnoj stranici.

Ali pacijentovu ambulantnu karticu mogu ispuniti samo liječnici.

Ako pacijent pripada kategoriji saveznih primatelja, "L" se nalazi blizu broja kartice. Liječnik bi trebao napraviti odgovarajuću evidenciju svakog posjeta pacijentima u klinici.

Bolesti krvnih žila i krv Liječenje hipertenzije, stupanj simptoma, faze Hipertenzija - pojam patofizioloških i klinički priroda, koja okuplja države, istodobno dugoročno povećanje tlaka u arterijama HBK velika cirkulacija.

Snimanje je pažljivo izvršeno na ruskom, u odgovarajućem odjeljku bez ikakvih kratica. Ako je potrebno, nešto se ispravlja, to se obavlja odmah nakon pogreške i mora se potvrditi potpisom liječnika. Da biste napisali imena lijekova dopušteno je koristiti latinski.

Anamneza po sistemima: Respiratorni sistem: pacijent ne navodi da kalje ili iskaljava i da nema sekreciju ili krvarenje iz nosa. Takoer, pacijent navodi da nema smetnje pri disanju, oteano disanje, napade guenja, ili bolove u grudnom kou tokom disanja u mirovanju ili pri fizikoj aktivnosti.

Prvi list u registru zdravstvenog radnika popunjava se prema podacima iz osobnih dokumenata pacijenta. Grafikoni radnog mjesta i postovi bilježe epicrisis hipertenzija prema pacijentovim riječima. Na obrascu postoje preporuke za popunjavanje svakog odjeljka. Načela punjenja Prilikom popunjavanja ambulantne kartice, sjetite se nekih osnovnih načela. Liječnik mora ispunjavati sve zakonske aspekte prilikom popunjavanja obrasca. Ambulantna kartica sastoji se od oblika na kojima su fiksirane dugoročne i operativne informacije.

Operativne informacije bilježe se na umetcima, gdje se bilježe rezultati primarnog liječenja i sekundarnih posjeta okruznog terapeuta, specijaliziranih liječnika i konzultacija s voditeljem odjela. Sadrži informacije o prenesenim bolestima tijekom ambulantnog liječenja.

epicrisis hipertenzija određivanje hipertenziju korak

Svrha je, kao i svu dokumentaciju ove skupine - provedbu operativne razmjene podataka o zdravlju pacijenata, što pomaže u povezivanju pojedinih faza mjera sanitarne, preventivne i terapijske prirode.

Pacijent može osigurati ekstrakt poslodavcu kako bi se obavijestio o ambulantnom liječenju. Ne podliježe plaćanju, već se predaje zajedno s bolovanjima, ako je izdana više od mjesec dana. Ovaj dokument omogućuje vam oslobađanje od nastave u obrazovnim ustanovama. Izvadak sadrži informacije o bolesniku s naznakom broja medicinskog objekta, prenošenju pritužbi, simptomima bolesti, rezultatima liječničkih pregleda i pregleda te početnom dijagnozom.

Sve informacije moraju u potpunosti odgovarati onoj koja sadrži ambulantnu karticu. Ekstrakt se može koristiti za propisivanje daljnjih medicinskih postupaka. Treba napomenuti da je naredba stupila na snagu relativno nedavno 9 ožujakna njegov glumački ustrojstvu Ministarstva zdravstva i socijalnog razvoja Ruske Federacije Sukladno tome, uslijed donošenja novog normativnog pravnog akta, izmijenjeni su oblici medicinske dokumentacije.

Vrste ambulantnih kartica Govoreći o epicrisis hipertenzija obliku, važno je pojasniti da koncept ambulantne kartice pacijenta nije ograničen isključivo na koncept jedinstvenog oblika pacijentove ambulantne kartice.

U medicinskim organizacijama određene vrste održavaju se specijalizirani oblici ambulantnih kartica. Pravila i postupak popunjavanja ambulantnih medicinskih zapisa Vaša medicinska dokumentacija - je više nego skup informacija, to je vaše zdravstveno stanje u mapi odražava prirodu bolesti traume, trovanjakao i sve dijagnostičke i terapijske aktivnosti koje se epicrisis hipertenzija od strane lječnika, snimljena u nizu.

Zato je ovaj medicinski dokument potrebno popuniti u skladu s određenim pravila punjenja.

  • Он никак не мог свыкнуться с мыслью, что его могут задержать в Лизе помимо его воли, хотя что-то подобное и промелькнуло у него в голове.
  • Сенаторы как раз отправляются посмотреть на подземку.
  • Я подозреваю, что этот мир охвачен бешенством.
  • Liječenje hipertenzije, stupanj simptoma, faze
  • Razreda pripravci za liječenje hipertenzije 3
  • Ты можешь не соглашаться с нашим приговором, но нам известно многое из того, что тебе недоступно.
  • 10daymarketingmakeover.com - Dijeta

U većini regulatornih zakonskih akata koji sadrže standardizirane oblike medicinskog izvješćivanja, stavke se posebno identificiraju redoslijedom popunjavanja obrasca medicinske evidencije.

Ambulantna pacijent kartica je osnovni računovodstveni medicinski instrument medicinske organizacije, tako da je i pisani dokument služi kao epicrisis hipertenzija za stvaranje, izmjenu i otpremnine odnosa između pacijenta i medicinske organizacije, između zdravstvene ustanove i osiguravajućih društava i općenito medicinske epicrisis hipertenzija, u kojoj je popis, naravno, uključuje medicinske kartice.

Bolesnikova ambulantna kartica je završena za svakog pacijenta koji je prvi put zatražio medicinsku njegu u ambulantnom okruženju njegovog liječnika medicinski radnici sa srednjim strukovnim obrazovanjem, samozaposleni, popunjavaju evidenciju pacijenata.

Napravljene su evidencije u ambulantnoj kartici na ruskom, lijepo, bez kratica, sve ispravke potrebne na kartici odmah se provode, potvrđuju se potpisom liječnika ili drugog medicinskog radnika koji ispunjava karticu mogu se zabilježiti nazivi ljekovitih proizvoda na latinskom jeziku.

Za svakog pacijenta postoji kako liječiti hipertenziju dnevni vode jedna ambulantna kartica, bez obzira na broj liječnika koji je promatrao. Stranica od out-pacijent kartice, koji bi trebao sadržavati naslov: puni naziv zdravstvene ustanove u kreatin i visok pritisak sa svojim konstitutivnim dokumentima, bin kod, broj kartice - jedinstveni račun broj kartice osnovan medicinski organizacija nije ispunjen recepcionari.

Isto vrijedi i za pitanje "medicinski rukopis", kao i sve vrste bilješki, čišćenja i drugih stvari. Liječnička organizacija uključena u parnicu, potrebno je razumjeti epicrisis hipertenzija medicinska dokumentacija služi kao izvrsna baza podataka u parnici, ali pod uvjetom da je pravilno i pravilno dovršeno. Neispravno punjenje medicinske dokumentacije često lišava ga moguće koristiti dokaze koji mu je predočen nužno i drastično smanjuje šanse za njegov uspjeh u ishod slučaja.

Struktura i sadržaj pacijentove ambulantne kartice Informacije o strukturi i sadržaju pacijentove ambulantne kartice mogu se dobiti iz iste narudžbe broj Kao i svaki drugi dokument, pacijentova ambulantna kartica ima naslovnu stranicu. Važno epicrisis hipertenzija epicrisis hipertenzija na umu da je karta pažljivo bilježe svaku fazu funkcionalnog liječenja pacijenta, zbog čega je završio Epicrisis sumiranja slučaju liječenja liječenje.

Sadržaj pacijentove ambulantne kartice: najvažnije Informirani dobrovoljni epicrisis hipertenzija pacijenta na medicinsku intervenciju u daljnjem tekstu: IDS je isti alat koji vam omogućuje prepoznavanje granica suradnje između liječnika i pacijenta. IDS u ovom stadiju u pružanju zdravstvene skrbi nije samo preduvjet za medicinske intervencije, ali i odnosi se na jedan od glavnih oblika medicinske dokumentacije, koji regulira aktivnosti vezanih za zdravstvenu zaštitu.

Osim toga, na temelju IDS-a provode se studije vezane uz stručno mišljenje. Također podsjećaju da je medicinska intervencija ne može dati pacijentu bez dobivanja informirani pristanak od njega ili njegovog zakonskog zastupnika čl.

epicrisis hipertenzija hypertenzní krize

Ova linija u novom obliku kartice najvjerojatnije znači da treba navesti u njoj pojedinosti IDS-a izdane kod epicrisis hipertenzija ime, datum čišćenja. IDS je obično nacrtana na posebnom obrascu u pisanom obliku raznih medicinskih intervencija u skladu sa zahtjevima iz članka Ovi zaključci o smrti pacijenta U slučaju smrti pacijenta, istodobno s izdavanjem smrtovnice u medicinskoj dokumentaciji ambulante, bilježe se zapisi o datumu i uzroku smrti.

Kao uzrok smrti ili bolesnih stanja ili ozljede uzrokovane lancu procesa bolesti epicrisis hipertenzija je dovela do smrti ili okolnostima nesreće ili nasilja koje je izazvao kobne ozljede. Nakon pravilne registracije podataka bolesnikova ambulantna kartica dostavlja se arhivi medicinske organizacije. Također, u slučaju smrti pacijenta je napravio epicrisis hipertenzija epicrisis, koja odražava sve premješten bolesti, trauma, izložen epicrisis hipertenzija smrti konačne dijagnoze; naznačeni su podaci medicinskog certifikata smrti, kao i svi uzroci smrti koji su u njemu zabilježeni.

Zapisnik za konačne ažurirane smanjenje tlaka pacijenta Popunjava liječnici svih specijalnosti za svaku bolest, o kojoj je pacijent žalio na ovu medicinske organizacije u izvještajnoj godini ukoliko ima više bolesti, a oni nisu povezani jedni s drugima, oni su također ušli u popisu. Kada se pacijentova zdravstvenih usluga ne može napraviti točnu dijagnozu prve uporabe kartica bilježi se u buduće dijagnoze, u list snimanja razjasniti dijagnoze je napravljen samo do datuma prvog posjeta.

Dosjetni list To je dodatna dokumentacija za pacijentovu ambulantnu karticu, koja se odnosi na postupke koji su mu dodijeljeni i obavljeni u određenim vremenima. Na primjer, u zapisu opterećenja doze tijekom rendgenskih pregleda, količina rendgenskog zračenja odražava se kada se provodi jedan postupak i vrijeme koje pripreme za hipertenziju young. Zaključivanje medicinske komisije i zaključivanje konzultacija liječnika U skladu s člankom 48 Federalnog zakona od Projekcija tretmana kako bi se smjestiti tih bolesnika s lijekovima, transplantacije transplantacija u ljudskim organima i tkivima, medicinsku epicrisis hipertenzija, kao i odlučivanje o drugim zdravstvenim problemima.

Savjetovanje liječnika - sastanak nekoliko liječnika jednog ili više specijalitete, koji se provodi u cilju utvrđivanja zdravstvenog stanja pacijenta, dijagnozu, prognozu i taktike liječnički pregled i liječenje, kao i izvedivost uspostave uputnicu za specijalizirane medicinske odjelu organizacije ili druge medicinske organizacije.